Maria Reina lliura a Mas l’acord del ple de Cerdanyola de suport a la consulta

1519e954ae6bd629544356cae3e51766

La segona tinenta d’Alcaldia de l’Ajuntament de Cerdanyola i regidora d’ICV-EUiA, Maria Reina, lliurava al president Artur Mas l’acord del ple municipal que defensa la consulta del 9-N. Reina feia entrega d’aquest document al Palau de la Generalitat en un acte on l’ACM i l’AMI reunien més de 800 representants, alcaldes i regidors dels municipis que han aprovat mocions a 920 ajuntaments -el 97% de tots els ajuntaments de Catalunya- a favor de celebrar una consulta.  

Des d’ICV volen “posar en valor la importància d’aquest acte, que mostra un suport quasi unànime del món local cap a la consulta del 9-N”. En aquest sentit, Reina defensa que “cal continuar treballant amb tota la unitat i la fermesa necessàries per a defensar l’exercici del dret a decidir”.

D’altra banda, els quatre grups municipals -ICV-EuiA, CiU, Compromís per Cerdanyola i ERC- que van recolzar la moció han adreçat una carta a l’alcaldessa de la ciutat per “instar-la a donar compliment de tots aquells acords”. Els partits signants de la carta “es comprometen davant de la ciutadania de Cerdanyola i de totes les  moltes entitats cerdanyolenques que hi donen suport, a garantir que l’Ajuntament de Cerdanyola farà tots els passos necessaris per que els cerdanyolencs i cerdanyolenques puguem votar amb normalitat el 9-N”. Els quatre grups destaquen que “el primer pas, que és nomenar un coordinador municipal de la consulta i donar el vist-i-plau al llistat d’espais de votació que la Generalitat ha proposat a l’Ajuntament encara no s’ha fet”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?