Manuel Reyes (PP): “Proposem rebaixar un 20% el rebut de la llum”

pp

#SánchezApagaYvete és el nom de la campanya estatal amb la qual el Partit Popular (PP) denuncia “la llum més cara de la història” i que dissabte van presentar a Cerdanyola el president provincial del PP de Barcelona, Manuel Reyes i la regidora cerdanyolenca Anabel Plans. “Proposem rebaixar un 20% el rebut de la llum per ajudar a les famílies més vulnerables, als autònoms, als comerços i a la indústria”, destacava Reyes.

CRÍTICS AMB PEDRO SÁNCHEZ

“Pedro Sánchez ha condemnat tots els espanyols, i concretament també els veïns de Cerdanyola, a un ‘tarifàs’ elèctric”, criticava Reyes Els populars defensen que la seva proposta es pot fer realitat amb la supressió de l’impost de generació a l’energia, eliminant “els costos que no estan directament vinculats a la generació elèctrica i que podrien anar via pressupostos generals de l’estat” i sol·licitant que la rebaixa temporal del 21% al 10% de l’IVA, impulsada pel PSOE, es mantingui.

Per la seva banda, la regidora Anabel Plans ha assegurat que el PP a Cerdanyola vol posar el focus en la seguretat, la neteja i la pujada del preu de la llum. “Havent-hi un superàvit, a Cerdanyola no s’està posant el focus en aquest tema, que està afectant en especial els petits comerços”, explicava Plans.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?