Manuel Buenaño: “La disjuntiva serà continuisme o renovació”

88431b5dd05b1e90847e42adef0f6769

Amb un MAC ple i acompanyat per la candidata del PP per Barcelona en les eleccions generals, Cayetana Álvarez de Toledo; i el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, Manuel Buenaño es presentava oficialment per tercera vegada com a alcaldable popular. “Acabem un dels pitjors mandats que hem tingut a Cerdanyola durant la democràcia. Estem davant de les eleccions municipals més importants dels últims 40 anys. No pot tornar a governar ni aquest alcalde ni aquells partits que vulguin exclou a més de la meitat dels veïns de Cerdanyola”, remarcava Buenaño, que també és candidat del PP per Barcelona al Senat.

DURES CRÍTIQUES D’ÁLVAREZ DE TOLEDO A PEDRO SÁNCHEZ I QUIM TORRA

En la seva intervenció, Álvarez de Toledo ha repartit crítiques per a tothom. Concretament ha acusat el president del Govern, Pedro Sánchez, de ser “l’home més vanitós d’Espanya” i ha titllat el president de la Generalitat, Quim Torra, de racista. “El problema és que a Catalunya és el lloc on hi ha menys democràcia d’Espanya. Hi ha un president de la Generalitat que és delegat d’un pròfug de la justícia que és un racista”, ha defensat la candidata. Durant la seva intervenció, la candidata popular ha titllat al PSOE de “blanquejador del nacionalisme” i ha assegurat que Pedro Sánchez és conscient que les seves opcions de futurs a les eleccions passen per la Constitució. En aquest sentit, apuntava que el 28 d’abril s’haurà de decidir entre Sánchez o “la Constitució, la igualtat, la llibertat, la fraternitat entre espanyols i la prosperitat”.

ALEJANDRO FERNÁNDEZ: “S’HA DE TRIAR ENTRE DUES OPCIONS. O SEGUEIX L’ACTUAL ALCALDE DE LA CUP  O L’ALCALDE ÉS MANUEL BUENAÑO AMB UN ACORD CONSTITUCIONALISTA”

“Cal tornar a la Constitució, utilitzant els seus instruments, articles com el 155, que estan aquí per recuperar la convivència, la concòrdia, i la normalitat democràtica constitucional a Catalunya”, defensava Fernández, qui assegurava tenir una “estima especial” a Cerdanyola perquè va viure quatre anys mentre estudiava a la UAB. “Cerdanyola ha estat mal governada per un alcalde irresponsable”, valorava Fernández, que assegurava que Buenaño és l’única alternativa: “Ha de ser l’alcalde amb un acord constitucionalista i mereix liderar aquesta alternativa, és una persona propera i profundament preparada. Es tracta de triar entre dues opcions, o segueix l’actual alcalde la CUP o el l’alcalde és Manuel Buenaño amb un acord constitucionalista”.

Finalment, l’alcaldable Buenaño es dirigia de manera molt clara al públic que omplia el MAC. “El canvi és una necessitat, ens ho han comunicat els veïns. Si els partits independentistes sumen 13, seran el proper govern de Cerdanyola. Hem d’evitar-ho entre tots sortint a votar massivament”. En aquesta línia, assegurava que la ciutat “ha patit accions que mai haurien d’haver-se produït”, com “baixar la bandera d’Espanya, retirar el retrat del rei de la sala de plens i penjar al balcó la pancarta dels mal anomenats presos polítics”. Buenaño defensava que el PP ha estat l’únic que ha anat al jutjat i a la fiscalia a posar la corresponent denúncia: “Els cinc regidors del govern municipal estan imputats per la nostra denúncia”. I, en aquest sentit, anunciava que si és alcalde el mateix dia del ple d’investidura despenjarà la pancarta.

Els veïns estan cansats de l’abandonament dels carrers, segons Buenaño. També de les abusives pujades de l’IBI, de l’augment dels robatoris i de la falta d’habitatge social, entre d’altres: “Volen solucions noves, la disjuntiva serà continuisme o renovació, la nostra obligació es canviar la situació actual”.

El candidat popular també va anunciar algunes de les mesures que prendrà si és alcalde en els seus primers 100 dies. L’avantprojecte per a la construcció d’un centre social per a la gent gran a la Biblioteca de Ca n’Altimira i dos més per a la remodelació del riu Sec i per a un pavelló amb piscina al riu Sec són les primeres que va anunciar. També va anomenar, entre d’altres, una nova ordenança de civisme, la rehabilitació de les cases dels mestres per convertir-les en habitatges socials, requerir a la Generalitat que enviï personal per a l’ambulatori de Fontetes, una taxa de residus als comerciants més equilibrada i justa, convocar de manera immediata 35 places d’agents de Policia Local, plans  integrals de manteniment i remodelació dels barris i la reducció de l’IBI. “Ens presentem per canviar les coses i estem preparats per fer-ho. Us demano que el 26 de maig penseu que és el millor per a Cerdanyola”, finalitzava Buenaño.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?