L’últim recapte del Banc d’Aliments recull 3.000 kg a Cerdanyola

WhatsApp Image 2023-06-08 at 14.24.10

L’últim recapte d’aliments realitzat a diversos establiments comercials de Cerdanyola va aconseguir recollir un total de 3.000 quilos d’aliments que es destinaran a Caritas i el Rebost Solidari. Aquest recapte estava organitzat pel Banc dels Aliments, en el marc del que es coneix com “Operació Kilo”. Més concretament, la campanya de primavera d’aquesta iniciativa solidària, que a nivell nacional l’any passat va aportar aliments a un total de 54 bancs d’aliments, dels quals es van beneficiar més d’un milió dues-centes mil persones.

A Cerdanyola, la iniciativa va ser gestionada per 20 voluntaris, distribuïts a diversos establiments comercials. Segons un portaveu de Caritas, “aquesta nova ajuda té per a nosaltres la máxima importància, ja que ens trobem en un moment complicat en el qual es combina, des de fa uns mesos, un increment substancial de les persones beneficiàries dels nostres serveis. Al mateix temps, s’ha produït una certa devallada de les donacions que rebem, tant de les empreses com dels particulars”.

Els impulsors d’aquesta iniciativa a la ciutat volen agraïr a voluntaris i donants el seu esforç i la solidaritat demostrada. El proper recapte tindrà lloc el mes de novembre.

 

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?