L’últim dia del Fantosfreak tindrà punt lila

FYIJkJkWAAE49jX

Demà, divendres 22 de juliol a la nit, el Parc del Turonet comptarà amb un Punt Lila coincidint amb l’última nit de l’edició d’enguany del Festival Fantosfreak

Des de la Regidoria de Feminisme i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Cerdanyola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la regidoria de Joventut i l’associació Fantosfreak, s’oferirà un espai de debat i reflexió entorn el feminisme i d’informació, suport i seguretat en front les violències masclistes i lgtbiqfòbiques.

El Punt Lila estarà ubicat de 20:30 a 23:30h al mateix Parc del Turonet i serà un espai de seguretat per a la prevenció de l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals i masclistes als espais públics, així com d’assessorament i actuació en cas que se’n produeixi alguna.

La presència de Punts Liles en l’espai públic i en entorns d’oci forma part de l’estratègia per visibilitzar, sensibilitzar i combatre les discriminacions i violències masclistes i lgtbifòbiques que poden tenir lloc en aquests espais.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?