L’start-up cerdanyolenca Devicare tanca una ronda de tres milions de dòlars liderada per Advance MedTech

bodegonweb

Advanced MedTech Holdings (AMTH), el grup de dispositius mèdics més gran de Sud-est Asiàtic, ha anunciat que ha liderat una ronda d’inversió de tres milions de dòlars (2’4 milions d’euros) en l’start-up cerdanyolenca Devicare ​​per donar suport al desenvolupament del seu innovador tractament urològic que combina teràpia nutricional amb monitoratge digitalitzat.

Els diners es faran servir per continuar desenvolupant la solució Lit-Control, indicada per al tractament dels pacients amb càlculs renals i que es troba a països com Espanya, Portugal, França, UK o Estats Units, entre d’altres. “Aquesta inversió és part de la nostra estratègia de Digital Health i medicina personalitzada en el camp de la urologia. La impressionant cartera de productes Lit-Control de Devicare és una revolució per al tractament no invasiu i digitalitzat de la litiasi renal. Estem desitjant treballar en estreta col·laboració amb l’equip de Devicare per expandir la seva proposta de valor a nivell mundial i contribuir d’aquesta manera a alleugerir la incomoditat i el dolor que pateixen els pacients litiàsics al voltant de el món”, el conseller delegat de Grup Advanced MedTech, Abel Ang. “La nostra màxima prioritat sempre ha estat donar poder als pacients i ajudar-los a gestionar millor la seva salut urològica. Els càlculs renals tenen una taxa de recurrència d’entre el 60-80% en els pacients, la qual cosa suposa un important obstacle per a ells i una minva en la qualitat de vida”, apunta el fundador i conseller delegat de Devicare, el cerdanyolenc Rosendo Garganta. Aquest acord estratègic amb Advanced MedTech, afegeix, “ens permetrà accelerar el desenvolupament de la nostra tecnologia per oferir als uròlegs i els seus pacients una medicina més personalitzada, usant eines digitals, que els permetin tractar la malaltia de manera més eficaç i cost-efectiva”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?