L’oposició d’esquerres es mostra unida contra l’augment d’impostos

WhatsApp Image 2023-12-29 at 08.51.54(2)

Un dia després que el ple municipal de desembre aprovés definitivament l’increment de l’11’6% de l’IBI per al 2024, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Guanyem Cerdanyola i En Comú Podem (ECP) compareixien en una roda de premsa conjunta per mostrar la seva unitat contra l’augment d’impostos i la falta de diàleg del govern del PSC. Així, les tres forces polítiques van acusar l’executiu de Cordón “d’imposar el corró de la majoria absoluta donant una falsa imatge de proximitat”.

Per a l’oposició d’esquerres, l’augment de l’IBI de l’11’6% és “injustificat” i el pressupost per al 2024 –també aprovat amb el vot contrari de tota l’oposició a l’últim ple municipal- no respon a les necessitats reals de la ciutadania.

Albert Turon (ERC) destacava que el govern del PSC, que “pretén vendre una imatge de proximitat, transparència i diàleg que és falsa”, demana “més diners per seguir fent el mateix” i recordava que “Cerdanyola té unes necessitats que aquests pressupostos no aborden”. En aquest sentit, insistia que els socialistes no han escoltat les propostes d’altres grups.

Anna Monfort (Guanyem) assegurava que no es pot entendre l’augment d’impostos “quan no s’executen les inversions, quan hi ha el govern més car de la història de Cerdanyola o quan a la campanya electoral no es va dir res d’aquesta acció”.

La compareixença de les tres formacions d’esquerra al Casal Popular La Flama és una mostra que “el PSC no ha comptat amb la participació de l’oposició per a modificar les ordenances fiscals”, remarcava Pedro Arco (En Comú Podem), que va criticar que els primers 100 dies de govern “només han passat per aprovar els Reconeixements Extraoficials d’Obligacions (REO)”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?