Lluís Soler torna al teatre Ateneu amb Birnam

t21-soler_65_v4_baixa_noti

El Teatre Ateneu rebrà avui (20 hores) Lluís Soler per representar Birnam. Es tracta d’un espectacle que neix per la perícia, la insistència i l’entusiasme de Soler i la seva dilatada trajectòria professional on hi ha hagut aproximacions a l’obra de Shakespeare. Birnam és un lloc, un espai on és possible que el públic sigui partícip d’un acte de voyeurisme envers els moments de preparació d’un actor veterà. Birnam és un text de Víctor Sunyol i dirigeix l’obra Joan Roura.

Entrades amb el 50% de descompte

El preu de les entrades és de 20 € a taquilla; 15 €, anticipada i 11 € per estudiants i pensionistes. Recordar que amb motiu del Dia Mundial del Teatre 2022 les entrades per assistir a aquest espectacle i els previstos per al 8 d’abril (Fil de memòria) i 27 de maig (Final de partida) es vendran amb un 50% de descompte els dies 25, 26 i 27 de març, de 10 a 22h, a través de la pàgina web www.cerdanyola.cat/teatre

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?