La Diada de l’11 de Setembre s’adapta a la COVID-19

2bd64d7b967017e313e305532023f668_L

El divendres 11 de setembre se celebrarà a Cerdanyola la Diada Nacional de Catalunya i com la resta d’activitats i actes públics, aquesta es durà a terme  segons la normativa de la Generalitat per evitar la propagació de la COVID-19. A l’acte institucional només podran assistir dues persones per entitat o associació prèvia confirmació. A més, també caldrà inscriure’s prèviament per fer una ofrena floral trucant al 670 011 039 o al correu protocol@cerdanyola.cat. Les ofrenes es realitzaran cada 10 minuts segons les hores concertades i podran realitzar-se en grups d’un màxim de 10 persones que només podran assistir-hi a l’hora assignada per fer l’ofrena de la seva entitat o associació.

L’acte institucional de la Diada de l’11 de Setembre es durà a terme com és tradicional a la plaça Onze de Setembre i començarà a les 10h amb l’ofrena floral institucional a càrrec de l’alcalde i els i les portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament. Seguidament la Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola (AMCV) interpretarà Els segadors i a continuació intervindrà l’alcalde, Carlos Cordón. L’acte finalitzarà amb una nova actuació de la Banda de l’AMCV i les ofrenes florals d’entitats, associacions i partits polítics.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?