L’independentisme mostra unitat a la plaça Jaume Grau i Altaió

WhatsApp Image 2023-10-02 at 12.21.57(1)

La Comissió Primer d’Octubre va acollir més de 250 persones a la plaça Jaume Grau i Altaió per commemorar el sisè aniversari del referèndum per la independència de l’1 d’octubre de 2017.

La vetllada va començar amb un correfoc a càrrec de la Colla Jove de Diables de Cerdanyola entre la plaça Sant Ramon i el carrer Santa Maria seguit d’una ballada de sardanes amb la colla Sardanista on s’hi va afegir part de les persones assistents. Es va preparar una botifarrada per sopar que va acabar amb un recital del col·lectiu d’actrius i actors «TeatRe amb R de República», la lectura del manifest unitari i una actuació musical d’Àlvar Roda acompanyada d’un cremat de rom. L’acte va reivindicar la lluita pacífica i democràtica de l’independentisme, es va tornar a condemnar la repressió de l’estat tot apel·lant a l’amnistia per les persones represaliades i la defensa de la llengua catalana. Totes les intervencions van fer notar el valor de que aquest acte hagi estat convocat de manera unitària per totes les forces i entitats independentistes de Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?