L’Handbol Cerdanyola presenta els seus 11 equips per a la temporada 2021-22

handbolfamilia
Foto de família de l’Handbol Cerdanyola / F. NF

Amb el desig d’una bona temporada el Club Handbol Cerdanyola va presentar els seus 11 equips al PEM Guiera. “Continuem treballant per fer la pista exterior coberta de Guiera i en el nou pavelló a la Zem Riu Sec”, avançava el regidor d’Esports, Óscar Pons.

L’equip Special de l’Handbol Cerdanyola / F. NF

“Hi ha molta feina al darrere, estem molt satisfets de poder estar avui tots junts després que l’any passat la pandèmia ho impedís”, assegurava la presidenta de l’Handbol Cerdanyola, Eva Escriche. “Tots formem part del club i tots posem el nostre gra de sorra perquè el club rutlli, hem d’enfortir els llaços per tirar endavant i arribar a les fites que tenim marcades”, destacava Escriche, que recordava que la temporada va començar amb “incertesa” per la covid-19, però que finalment hi ha una “important quantitat de socis”.

L’equip sènior masculí de l’Handbol Cerdanyola / F. NF

També celebrava que aquest curs la família del club creixi amb la incorporació de Nuroil, que se suma a altgres patrocinadors com Procer o Cerdanyola Implant. Un dels objectius del club és ampliar la base, a més d’enfortir la línia femenina. “Es comença a veure algun fruit, però tenim molta feina per davant. I ampliar el número d’esportistes implica tenir més espais a les instal·lacions, o sigui que són d’agrair les bones notícies que han anunciat des de l’Ajuntament”, valorava.

L’equip sènior femení de l’Handbol Cerdanyola / F. NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?