L’Handbol Cerdanyola presenta 12 equips i quasi 160 jugadors

WhatsApp Image 2022-12-12 at 09.16.59

La família del Club Handbol Cerdanyola està formada aquesta temporada per 12 equips i quasi 160 jugadors. Una gran part d’ells va desfilar diumenge per la pista central del PEM Guiera en la posada de llarg de l’entitat per a la temporada 2022-23.

“Aquesta data no és la millor, però ha estat complicat i és la que hem tingut”, valorava la presidenta de l’Handbol Cerdanyola, que en el seu parlament feia un reconeixement al grup de persones que al 1956 van voler fundar un club d’handbol a Cerdanyola. “Ara seguim el llegat d’ells i de totes les juntes directives que ens han precedit, però aquí seguim i al 2023 acabem el mandat. Voldríem que al 2023 més persones facin el pas d’implicar-se en la directiva, com vam fer nosaltres en el seu moment”, demanava la presidenta del club, Eva Escriche, que apuntava que des del 2019 han estat anys amb moltes activitats i amb una pandèmia: “Durant aquest temps sobretot hem intentat reforçar la base, que és el ciment del nostre club”. Per la seva banda, el regidor d’Esports, Óscar Pons, que va formar part de l’entitat durant 15 anys, animava els assistents a implicar-se amb el club: “Costa trobar hores, però és una de les millors experiències que he viscut”. Visiblement emocionat, recordava que va decidir entrar en política quan va veure que es quedava sense pistes per entrenar. “I aquest pavelló que tanta falta fa es començarà a construir al primer semestre”, anunciava.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?