L’executiva del PDeCAT a Cerdanyola dimiteix en bloc

e024813b29ebd45d0ef447940e0ad5c1_L

Per acord unànime de l’Executiva local del PDeCAT de Cerdanyola, la totalitat dels seus membres -Josep Mª Gispert, Josep Grau, Marc Costa, Miquel Soler, Cesca Felip, Jordi Mata, Robert Àlvarez, Anna Mª Garcia Caldes, Guillem Ortega, Manel Sauló, Eloi Arjona i Montse Corominas- han presentat la seva dimissió i s’han donat de baixa com a associats de la formació. “És una decisió llargament meditada que prenem per coherència amb el projecte polític amb què ens vam comprometre i per confiança i fidelitat en el lideratge del president Puigdemont. Aquesta executiva seguirà treballant per Cerdanyola, per Catalunya i la seva gent al costat del president Puigdemont”, destaquen.

Aquesta decisió es produeix “veient la deriva que està prenent el partit”, apunten, que no respecta els acords presos en la darrera Assemblea Nacional i en el Consell Nacional celebrat el desembre del 2019, que “van establir transitar cap a Junts per Catalunya”. L’exequip executiu del partit a Cerdanyola destaca com a punt d’inflexió de la situació la decisió del PDeCAT de portar als Tribunals a Junts per l’ús de les sigles. “Ens sembla intolerable posar els tribunals per davant del diàleg”, remarca  el fins ara president del PDeCAT a Cerdanyola, Josep Maria Gispert: “En cap moment els membres d’aquesta executiva, en qualitat d’associats i associades hem estat consultats ni informats. Creiem que en un partit polític democràtic els seus membres han de ser partícips de les seves decisions i, sobretot, quan són tan especials i delicades com aquesta”.

Els exmembres de l’executiva local donen el seu suport a Junts per Catalunya, un projecte polític que “aposta per la suma de persones de diferent procedència política i professional per aconseguir l’objectiu de la independència de Catalunya i treballar pel benestar, el progrés i la llibertat dels catalans i les catalanes”. També creuen Junts per Catalunya “és el millor instrument per aconseguir-ho i seguir avançant cap a la independència del país”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?