‘L’Estiu és Gran’ arrenca demà amb un programa d’activitats fins al 29 de juliol

Sin título-1

L’ Ajuntament dona el tret de sortida a L’Estiu és Gran, amb una programació d’activitats que es duran a terme del 2 al 29 de juliol, adreçades al col.lectiu de persones grans de la ciutat. El programa es planteja des de la perspectiva de l’envelliment actiu i busca promoure  iniciatives i oportunitats per a participar durant els mesos d’estiu, afavorint i potenciant l’autonomia i el benestar personal. Dissenyat específicament per fer el seguiment de les persones grans i reduir riscos a causa de l’aïllament social i soledat generat per l’època estival.

Enguany les activitats s’han programat tenint en compte diferents interessos, es podrà fer esport, es podran conèixer indrets interessants de la ciutat passejant,  fer fotos, estimular la memòria, entre d’altres i el divendres a la nit, passar una bona estona al cinema  en un dels equipaments més representatius del municipi, els jardins de Ca n’Ortadó.

I com a final de festa, música, amb un concert, on es comptarà amb l’actuació d’un grup musical del municipi, Los Pasantes, que ens faran un recorregut per les èpoques musicals més emblemàtiques.

Totes les activitats són gratuïtes i adreçades a les persones majors de 60 anys de Cerdanyola del Vallès.  Per assistir caldrà fer reserva prèvia, trucant al telèfon 93566053 (ext 3735/ 2141/ 3772 ), o mitjançant correu electrònic a l’adreça promociosocial@cerdanyola.cat.

Totes les activitats es realitzen tenint en compte les mesures de seguretat que en cada moment determinin les autoritats sanitàries.

La regidora de gent gran Carme Arché, vol dedicar molt especialment aquest programa d’activitats a la nostra gent gran, i com no el seu agraïment per tot l’esforç realitzat durant aquests darrers temps.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?