L’Escola d’Arts de l’Ateneu proposa activitats d’estiu per a infants i adults

estampacio_botanica

Cada dia un repte! és el nom de la proposta als nens i a les nenes per fer un recorregut diari per diferents disciplines artístiques, un tasts d’arts amb la motivació d’aconseguir un repte personal o de grup cada dia. El viatge passarà pel món del teatre, la dansa, la plàstica i el circ. Les inscripcions es tramiten a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o telemàticament.

L’activitat es farà del 27 de juny a l’1 de juliol, de 9 a 13 h. Es faran 3 grups d’infants per edats de P5 i 1r ; 2n, 3r i 4t i i 5è i 6è d’Educació Primària. El preu per infant serà de 50 €. Per a més de 2 germans inscrits, es farà un 10% de descompte.

Els monogràfics d’estiu per a adults abasten diversos camps de les arts plàstiques. Una primera tongada es farà les darreries de juny i juliol. En l’Àmbit d’Arts Plàstiques per Adults Marutxi Beaumont proposa els tallers d’Estampació botànica, Tints naturals per a llana i feltre i Del sumi-E a la taca contemporània. Juancho Pacheco Puig dirigirà les propostes Escultura: dibuixarem amb filferro en l’espai i Joieria: introducció a la soldadura amb soldadura de plata. Mercè Martínez proposa els taller Restauració de mobles.

El setembre continuaran els tallers. Natalia Navarro proposa els tallers Paisatge urbà en petit format i Il·lustrem amb nogalina. Mercè Martínez dirigirà el taller d’Estampació de samarretes. Serigrafia. Susana Aranda conduirà el taller Dibuixa, prova i experimenta. I Xus Montoya proposa el taller Torn. Setmana intensiva.

L’oferta es complementa des de l’Àmbit de Tècniques Corporals per Adults, amb el taller Microgimnàstica – Treballem les extremitats, a càrrec de Dolors Gardeñas.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?