Les XV Jornades Gastronòmiques del Bolet comptaran amb 20 establiments participants

Després d’un any marcat per les restriccions a la restauració, retornen les Jornades Gastronòmiques del Bolet. La proposta arribarà a la seva quinzena edició del 29 d’octubre al 7 de novembre a una vintena de restaurants de la ciutat.

“Són de les jornades més importants que fem a Cerdanyola. Enguany tot i que no hi ha molta varietat en bolets de proximitat, sí tenim molta qualitat”, explicava el president del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, Antonio Castro, que recordava que sempre demanen implicació als establiments participants: “Volem que el públic marxi satisfet i el bolet és un producte molt agraït i engrescador”. Així, els establiments participants oferiran en el seu menú diari un plat amb bolets i a la seva carta quatre plats elaborats amb aquest producte.

Quins restaurants hi participen?

Enguany els restaurants que participen a les jornades són Autèntic, Bar Restaurant Grau, Bar Alaska, Bar El Pinar, Ca l’Enric, Cal Pintxo, Casa Andreu 2, Cinamon, El Racó de la Plaça, El Viejo Roble, Espai Vi, Green Leka, Los Abetos, Restaurant Capicua, Restaurant Cheer, Restaurant Tocat de l’Olla, Shapó, Tanino, Tito Carlos i Umami Gastrobar Bellaterra.

100% de l’aforament als bars i restaurants

Les Jornades del Bolet coincideixen amb el fet que bars i restaurants acaben de recuperar el 100% del seu aforament. Amb tota la prudència, els restauradors creuen que la recuperació será positiva en les properes setmanes: “Es nota que el públic té ganes de sortir, però molts bars i restaurants hem decidit no estar al 100% de l’aforament perquè entenem que la situació no és d’absoluta normalitat. Esperem que, si en les properes setmanes tot va bé, arribi una bona època per a nosaltres”.

Rovellons a Collserola

A més de degustar bolets als bars i restaurants de Cerdanyola, també se’n poden trobar per Collserola. “Convidem la ciutadania a degustar-los als nostres restaurants i a fer sortides per buscar-ne a Collserola, on aquesta semana ja s’han vist els primers rovellosn”, explicava Castro, que apunta que les Jornades del Bolet atrauen persones de fora de Cerdanyola, “sobretot en cap de semana”.

Des del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès continúen treballant per oferir el màxim de serveis als agremiats. “Molts ho han passat malament, la restauració ha estat un dels sector més afectats per la pandèmia”, recordava Castro. “Som conscients que no són temnps fàcils per a vosaltres, hem fet l’impossible per oferir-vos el màxim suport. Sempre ens tindreu al vostre costat”, destacava la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché. Per la seva banda, l’alcalde Carlos Cordón agraïa la implicació de la restauració en “activitats que fan ciutat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?