Les terrasses de restauració podran tenir una ocupació màxima de 120m2

WhatsApp Image 2023-09-29 at 08.53.17

El ple va aprovar inicialment – amb el sí del PSC i Junts, el no de PP, Guanyem, ECP i l’abstenció d’ERC i Vox- la modificació de l’ordenança reguladora de terrasses. “És una modificació tècnica i puntual de l’ordenança aprovada el passat mandat que es fa a petició del Gremi d’Hostaleria. Fixa que la superfície d’ocupació màxima autoritzada no podrà superar els 120 m2, quan abans es fixava en 100m2 perquè no s’havien tingut en compte elements com jardineres o toldos”, explicava el regidor d’Espai Públic, Óscar Pons.

“Encara que només sigui una modificació s’ha de buscar la participació del veïnat”, assegurava Pedro Arco (En Comú Podem). “Només s’ha tingut en compte el Gremi d’Hostaleria i no la del veïnat, a les nostres al·legacions ja vam proposar mecanismes per tenir en compte les comunitats de veïns i ara tampoc els han fet servir. De nou, s’han limitat a donar el tràmit d’audiència mínim que marca la normativa”, criticava Ivan González (Guanyem). “Necessitem una major participació en aquestes ordenances que afecten la convivència ciutadana. A més, aquesta modificació tres mesos després ens dona la raó que aquella ordenança es va portar al ple perquè arribaven les eleccions”, demanava Íñigo Enterria (ERC). “És cert que hem d’escoltar més la gent, però és una modificació molt tècnica”, justificava Pons, que es mostrava convençut que amb l’aplicació de l’ordenança, que començarà al 2024, “segur que sorgiran temes que haurem de consensuar amb els veïns”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?