Les restriccions actuals es prorroguen fins després de Setmana Santa

EwLzSHHWgAEy7KN

El pla de restriccions per a la Setmana Santa queda tal com estava malgrat el repunt de casos. Fins al 9 d’abril les bombolles de convivència podran continuar la mobilitat per tot Catalunya després que el Procicat hagi aprovat la prorroga de les mesures actuals durant 15 dies. El toc de queda es manté de 22 h a 6 h. Com a novetat, s’aixeca la prohibició d’obrir fires i atraccions no permanents.

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha explicat que les dades no evolucionen favorablement: “Estem pujant, tot i que molt a poc a poc. Portem uns dies amb un lleuger increment i per això és important la precaució”.

Quantes persones poden reunir-se per Setmana Santa?

En el marc del Consell Interterritorial de Salut, on hi participen el Ministeri de Sanitat i totes les autonomies, ha acordat que no es podrà viatjar entre comunitats per Setmana Santa, excepte les Balears i les Canàries. També es va acordar prohibir les trobades amb persones no convivents en espais tancat entre el 26 de març i el 9 d’abril. A més a més, s’han limitat les trobades socials: quatre persones com a màxim en espais públics tancats i sis en espais públics oberts.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?