Les principals vies de la ciutat comencen a reservar-se als vianants aquest cap de setmana

2decf24e5eeb84ac85b23c4377295614

L’Ajuntament de Cerdanyola transformarà les vies principals de la ciutat en espais per a les persones per tornar a omplir de vida els carrers de la ciutat amb seguretat. Aquest cap de setmana serà el primer en el qual es tancarà al trànsit diversos carrers creant espais lliures per al passeig de la ciutadania garantint les distàncies de seguretat interpersonal.  

Trams de carrers tancats al trànsit durant els caps de setmana entre les 17h dels divendres i les 23:55h dels diumenges:

 • Avinguda de la Primavera: des de la plaça de l’Estatut fins a l’avinguda de Guiera
 • Avinguda de Catalunya: des de l’avinguda de la Primavera fins a la plaça d’Enric Granados.
 • Carrers de Sant Martí / Sant Ramon: des de la plaça de Francesc Layret fins al carrer d’Anselm Clavé
 • Avinguda de Canaletes: des del passeig d’Horta fins al carrer Costa
 • Carrer de Sant Marcel·lina: des del carrer de Sant Antoni fins al carrer de Sant Daniel
 • Carrer de la Flor de Maig: des del carrer de Sant Ramón fins al carrer de Santa Rosa

Aquesta mesura excepcional es mantindrà en vigor fins a nou avís per guanyar espai per a la població en detriment del vehicle privat amb l’objectiu de garantir que la ciutadania pugui passejar de manera segura en espais prou amples per mantenir la distància de com a mínim dos metres entre persones. En el cas de no poder garantir aquesta distància és obligatori l’ús de mascareta en persones a partir dels 6 anys i recomanada en infants de 3 a 5 anys. Els veïns i veïnes residents a les zones tancades a la circulació podran seguir accedint als seus pàrquings si és necessari.

Afectació a les línies de bus

Aquesta mesura afectarà diverses línies d’autobusos que modificaran els seus recorreguts.

 • Les línies direcció Fontetes/Barcelona/Ripollet 
  • e3, B4, B2, SU3 i N62: des del carrer Santa Anna els serveis es desviaran pels carrers Camèlies, Foment i passeig Acàcies cap a l’avinguda Primavera. S’eliminaran les parades de l’Ajuntament i Primavera (Ateneu) i s’establirà parada provisional a l’avinguda Primavera amb el passeig Pont. Al carrer Camèlies s’establirà una prohibició d’aparcament de 10 metres línials al costat esquerra i de 5 metres a la dreta des del pas de vianants del semàfor per facilitar el gir dels autobusos. La línia SU3 efectuarà el gir cap a passeig Acàcies des del carrer Francesc Layret per poder efectuar la parada d’Enric Granados.
  • A4 – B7: des del carrer Santa Rosa els serveis es desviaran per avinguda Guiera i passeig Horta cap a avinguda Primavera. S’establirà una prohibició d’aparcament al costat esquerra de la calçada del passeig Horta entre els carrers Torras i Bages i Torrent de les Flors (sentit plaça Estatut) per facilitar el pas dels autobusos.
  • SU1: des de carrer Altimira continuarà pel carrer Sant Iscle, passeig Cordelles, carrers Bonasort i Foment i passeig Acàcies cap a l’avinguda Primavera i carrer Pineda. S’eliminaran les parades de avinguda Canaletes/Costa i avinguda Canaletes/Horta (també per la línia SU3).
 • Línies direcció Sant Cugat/RenfeUAB/Sabadell
  • B7: Efectuarà el canvi de sentit a carretera Barcelona i eliminarà les parades de avinguda Catalunya i plaça Enric Granados.
  • SU1: des d’avinguda Primavera els serveis es desviaran per carrer Pineda, ronda Cerdanyola, avinguda Sant Iscle cap al carrer Lluís Companys. S’eliminaran les parades d’avinguda Primavera (plaça Pla de les Alzines), avinguda Catalunya i plaça Enric Granados.
  • SU3: Des d’avinguda Primavera els serveis es desviaran per carrer Pineda, ronda Cerdanyola, avinguda Sant Iscle i passeig Cordelles cap a carrer Francolí. S’eliminaran les parades d’avinguda Primavera (plaça Pla de les Alzines), avinguda Catalunya i carrer Santa Anna.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?