Les preinscripcions per al curs 2024-2025 començaran el 6 de març

WhatsApp Image 2024-02-14 at 11.32.00

La Generalitat de Catalunya ha publicat una previsió de les dates de presentació de sol·licituds de preinscripció dels diversos ensenyaments. El calendari previst per a la presentació de les sol·licituds per a Educació infantil (3-6 anys) i educació primària serà del 6 al 20 de març. I el d’Educació secundària obligatòria s’estendrà del 8 al 20 de març. Finalment, la matrícula dels ensenyaments d’Educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria tindrà lloc del 18 al 26 de juny.

Reunió amb les famílies amb infanys nascuts al 2021 i 2022

A Cerdanyola, les famílies amb infants nascuts al 2021 i 2022 rebran una carta personalitzada amb informació als seus domicilis. En aquesta carta s’informa que està previst dur a terme una reunió informativa adreçada a les famílies amb infants que el curs vinent començaran la segona etapa d’educació infantil. La reunió se celebrarà el dia 21 de febrer a les 18h a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola i en ella es facilitaran algunes orientacions per a la presa de decisions en la tria del centre de preferència i també informació pràctica de tot el procés de preinscripció i matrícula per a l’accés a l’escola.

Jornades de portes obertes

Unes setmanes abans de l’inici de la preinscripció, les escoles i instituts de la ciutat oferiran jornades de portes obertes amb l’objectiu d’informar les famílies perquè puguin conèixer els diversos  centres, els seus projectes educatius, els seus equips professionals, les seves instal·lacions, etc. Per tal que consulteu a les planes web de cada centre els detalls Hem preparat un llistat per facilitar l’accés als diversos centres.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?