Les pistes del CEM Riu Sec podrien entrar en funcionament al juny

Noves pistes de tennis i pàdel del CEM Riu Sec / F. Ajuntament

En les properes setmanes l’espai de raquesta del Complex Esportiu Riu Sec obrirà al públic després que el ple municipal de maig aprovés -amb els vots a favor del PSC, Cs, ECP, JxC i PP i l’abstenció d’ERC i Guanyem- l’acceptació de la proposta de contractació per a l’adjudicació de la gestió i explotació de la instal·lació a favor de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i Ubaefitness. La concessió del servei serà de 10 anys.

Sis pistes de tennis i quatre pistes de pàdel

L’espai de raqueta disposa en l’actualitat de sis pistes de tennis i quatre pistes de pàdel i l’empresa adjudicatària incrementarà l’espai esportiu actual construint sis noves pistes de pàdel durant el primer any de la seva gestió. Les activitats que es duran a terme a la instal·lació seran adreçades a escoles i centres docents, s’ofertaran serveis esportius i de salut per a la ciutadania en general, absorbiran l’oferta d’esports de raqueta de la ciutat i també es podran dur a terme activitats extraordinàries. A més, a partir de la propera temporada la instal·lació acollirà la seu del Club Tennis Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?