Les piscines del Turonet i Montflorit ja estan obertes

PXL_20220611_181302883

Les piscines d’estiu del Turonet i del Centre Cívic de Montflorit ja han obert. Les dues piscines obriran tots els dies de la setmana i tancaran les portes el 4 de setembre, uns dies abans de l’habitual, coincidint amb l’inici del calendari escolar, que el curs vinent s’ha avançat.

La piscina del Turonet obre de dilluns a diumenge de 10:30h a 19:30h. L’espai disposa de dues piscines, una de gran i una de petita, una àmplia zona de gespa i servei de bar durant tot l’horari. La piscina ofereix abonaments de temporada familiars i individuals, a banda de les entrades individuals per a dies amb preus adaptats a adults, infants i gent gran. També hi ha entrades a preu més reduït per accedir a la piscina a partir de les 17h. Les entrades es poden comprar online al web https://www.piscinesestiu.cat/elturonet/ registrant-se prèviament. Les entrades puntuals d’un dia també es poden comprar a la mateixa piscina.

La piscina del Centre Cívic Montflorit també obrirà també de dilluns a divendres. Després del primer cap de setmana d’obertura, avui i demà romandrà tancada. Entre el 22 i 26 de juny obrirà d’11h a 19h, entre el 27 de juny i el 29 de juliol el seu horari serà de 12h a 19h i entre el 30 de juliol i el 4 de setembre es podrà accedir d’11h a 19h. La piscina està ubicada al Centre Cívic de Monflorit, en una zona tranquil·la i acollidora amb servei de restaurant. La piscina ofereix una àmplia modalitat d’entrades puntuals i abonaments per dies, mensuals, de temporada per a famílies monoparentals… és recomanable reservar amb antelació per controlar l’aforament, sobretot els caps de setmana, al telèfon 684 39 89 58 o 93 691 52 62.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?