Les piscines del Bosc Tancat ja estan obertes

292573784_350807737237665_2874801426692664362_n

La Zona Esportiva Municipal Bosc Tancat ha obert avui divendres després que l’empresa concessionària, Gimnàs Atlante Vallès, hagi presentat d’acord a la normativa el tràmit de comunicació de llicència. La instal·lació, que romandrà oberta fins al setembre, obrirà de dilluns a diumenge de les 10 a les 19 hores.

El recinte disposa de quatre piscines de diferents mides i profunditats amb un sistema de depuració de l’aigua de cloració salina i un gran espai de gespa amb una pineda. Les piscines oferiran entrades individuals i per a grups a diferents preus segons l’edat i el dia de la setmana. També hi haurà l’opció de comprar un abonament quinzenal.

Últim pas del ple

En un ple extraordinari i urgent, el consistori estimava- amb l’abstenció de Ciutadans, Guanyem i Junts i el no d’En Comú Podem- el dipòsit de la garantia presentat per la nova empresa concessionària del Bosc Tancat, Gimnàs Atlante Vallès. ERC no va participar en la votació per considerar que la celebració del ple vulnera els drets dels regidors que no han pogut assistir pel poc temps en la convocatòria. Amb aquesta llum verda, el recinte està ara a l’espera de rebre la llicència d’obertura, tot i que a través de xarxes socials l’empresa ha anunciat que obrirà portes el 8 de juliol.

“Amb l’estimació de la garantia estem possibilitant la reobertura del Bosc Tancat quan abans millor i que la ciutadania pugui gaudir de la instal·lació”, assegurava el regidor de Serveis Econòmics, Javi Sánchez, que recordava que es tracta d’un “servei públic que té molta demanda”.

Malgrat que tota l’oposició es mostrava a favor de l’obertura de les piscines, el punt portat a ple els generava dubtes. “A tots ens agradaria que les piscines estiguessin obertes, però el que exigim és que es faci conforme a llei”, defensava Iñigo Enterría, que apuntava que haver esperat 48 hores per celebrar el ple “no ocasiona cap dany a un servei públic que no és essencial i en  canvi amb aquesta convocatòria urgent sí es vulneren els drets polítics dels tres regidors que avui no poden assistir”. Els republicans recordaven que “mai abans s’havia portat al ple un punt amb cap informe jurídic favorable” i demanaven la retirtada del punt, petició que el plenari va rebutjar. “Els deixaran que obrin sense la llicència d’obertura?”, preguntava al govern Enterría. “Obriran quan tinguin la llicència”, contestava Sánchez. Enterría també explicava que, segons un informe de l’expedient, s’acredita “la inclusió de l’empresa concessionària a la llista de morosos amb deutes superiors a 600.000 euros a 31 desembre de 2021 i publicat per l’Agència Tributària a 30 de juny del 2022”. Sánchez anunciava que  la comissió que segueix la concessió “es posarà mans a l’obra i requerirà a l’empresa la documentació necessària” una vegada estimada la garantia. “Els temes arriben embolicats. Voldríem pensar que s’està fent bé, però se’ns generen dubtes. “Però volem jugar el partit fins al final”, valorava Joan Sánchez (Junts). “La urgència no ens permet estudiar bé la documentació. Us demanem tenir la seguretat que aquesta empresa compleix amb els requisits. Creiem que podem tenir més seguretat i que d’aquí al ple de juliol podría estar més clar el tema de les llicències i de la morositat”, assegurava Cecilia Collado (En Comú Podem).  “Si aquest punt l’haguéssim portat nosaltres quan governàvem se’ns hagués dit que érem uns incompetents. I aquesta gestió kafkiana està passant amb el PSC al govern. Tal com porten el punt és impossible votar-lo a favor, però volem que s’obrin les piscines”, criticava Ivan González (Guanyem). “Ens hagués agradat que aquest punt vingués al ple d’una altra manera, però no ens hi oposarem perquè entenem que no hi ha perjudicis a tercers i perquè és un servei utilitzat per moltes persones. L’opció més responsable és fer que el punt tiri endavant”, afirmava Pau Ortolà (Ciutadans).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?