Les Persones Amigues de Mossèn Rosell acorden la seva dissolució

menjador(1)

L’associació Persones Amigues de Mossèn Rosell va decidir en assemblea el cessament del menjador social que gestionava al carrer Canàries i la dissolució de l’entitat. El menjador va començar la seva activitat al 2010 i va aturar-la a l’inici de la pandèmia. “Al menjador no es serveix encara menjar a l’interior, però en cap moment hem deixat de servir menjar als usuaris, que se l’emporten. Ara estem preparant una convocatòria perquè una entitat del Tercer Sector el gestioni”, assegura la regidora de Serveis Socials, Pepi Rivera.

SENSE RELLEU

“És cert que els voluntaris ja eren molt grans i que no teníem relleu, però amb la pandèmia s’han conjuntat diferents causes que fan que actualment el menjador no sigui operatiu”, explica el president de l’entitat, Eduard Lluís.

OBRIA LES PORTES A UNA CASA DEL CARRER LES VINYES AL 2010

El menjador obria les seves portes l’1 de desembre de 2010 a una de les cases dels mestres del carrer Les Vinyes. El primer dia van donar menjar a una persona i poc a poc l’alta demanda d’usuaris va fer que el local es quedés petit i els va obligar a traslladar-se al local del carrer de Canàries. Aquí feien dinar per a una mitjana de 35 persones al dia. “Gràcies a la tasca dels nostres voluntaris no hem negat mai a ningú un plat a taula. La majoria de persones venien derivades de Serveis Socials, però és cert que si arribava algú que encara no havia passat per allà també li donàvem menjar”, recorda Lluís. Després de més d’una dècada de tasca solidària, el balanç és de satisfacció: “Ho hem fet amb molt carinyo i satisfets perquè la gent que venia sortia contenta pel menjar i pel tracte. Al final el que vam fer és donar un suport a la societat de Cerdanyola”.

PREMI JOSEP ROSELL

Abans de tancar les portes del menjador a l’inici de l’estat d’alarma, ja havien decidit que el premi Josep Rosell s’uniria a la Nit Solidària i s’atorgaria un sol guardó amb el nom de Josep Rosell. “El menjador i el premi eren les nostres dues activitats i si ja no tenim cap de les dues el més normal era fer una assemblea per acordar la dissolució de l’entitat”, assegura el president. Ara serà una junta gestora qui s’encarregui del procés de dissolució de l’entitat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?