Les obres de millora de Can Xarau comencen demà

pavelló

Les obres de la primera fase del projecte de remodelació del Complex Esportiu Municipal Can Xarau comencen demà divendres. Els treballs d’aquesta primera fase consistiran en la reforma i ampliació del vestíbul i la construcció d’una nova planta de serveis per a oficines i personal tècnic. El projecte d’ampliació del CEM Can Xarau contempla una reforma integral de tot l’edifici, ampliació dels vestidors per abonats i grups, creació d’una planta on s’ubicaran les oficines, més vestidors, ampliació de sales d’activitats fent que l’actual espai es divideixi en dos plantes i remodelació de la piscina, afegint serveis, sauna, nous magatzems, remodelació dels vasos i platja de la piscina i els seus complements.

Primera fase fins a finals d’agost

La primera fase d’aquest projecte començarà l’1 d’abril i s’allargarà fins a finals d’agost i suposarà l’ampliació del vestíbul al doble de la seva superfície actual, passant dels 80 m2 a 162 m2. El nou vestíbul serà més espaiós amb zona d’atenció al públic, zona d’espera, nous lavabos i magatzems, entre d’altres. També des del vestíbul es construirà l’accés d’escales i ascensor a una nova planta que tindrà 275 m2 i en ella s’ubicarà la part administrativa i de treballadors/es del centre. L’actuació permetrà alhora la modernització dels sistemes de control d’accés, clima i enllumenat de la zona central de l’edifici.

Les obres també afectaran a la part exterior de l’accés principal a on es construirà un porxo que lligarà l’edifici principal amb la pista esportiva coberta. Se sanejaran i col·locaran de nou els canelons  del sostre de la piscina  i es rehabilitaran els trams de coberta no afectats per la nova planta.

Els abonats amb accés lliure a la piscina i/o sala de fitness podran fer ús de les instal·lacions del PEM Guiera mentre durin les obres

Amb motiu de les obres, les persones abonades amb accés lliure a la piscina i/o sala de fitness podran fer ús de les instal·lacions del PEM Guiera mentre durin les obres. D’altra banda, les persones usuàries de cursets de natació, activitats dirigides i entitats que accedeixen a la instal·lació amb un horari concret i controlat per un monitor/a responsable podran seguir fent ús del CEM Can Xarau tot i que ho faran per accessos provisionals a la piscina i al gimnàs.

Les persones abonades al CEM Can Xarau rebran una carta amb tota la informació del funcionament, espais i accessos habilitats durant les obres. També es poden adreçar a la mateixa instal·lació a on es mantindrà el servei de consergeria i al PEM Guiera a on es traslladarà part del personal administratiu.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?