Les obres de l’Ateneu dignifiquen l’equipament més utilitzat de la ciutat

acaf69a47291143b36612c5b483fc572

Una festa amb jornada de portes obertes, música, espectacle infantil i brindis final ha servit perquè la ciutadania doni la benvinguda a la reforma de l’interior i l’exterior de l’Ateneu. Un equipament que va ser inaugurat a l’abril de 1983 i que actualment, 31 anys després, és el més utilitzat pels cerdanyolencs amb 100.000 visites anuals. “Aquí van començar la seva activitats moltes entitats de la ciutat, aquest és el cap i casal de la cultura a Cerdanyola”, remarcava l’alcaldessa Carme Carmona en els parlaments inaugurals. Per a la regidora de Cultura, Montse Montiel, amb les obres “s’ha recuperat i dignificat un dels edificis més importants de la ciutat”.

Concretament, els arquitectes directors de l’obra explicaven que s’ha renovat el paviment de la plaça de l’avinguda de la Primavera, s’han fet accessibles els accessos a l’edifici amb la construcció d’una rampa i l’antiga rampa d’accès al soterrani s’ha convertir en un pati anglès. A l’interior, s’ha adaptat la caixa escènica del teatre a les mides reglamentàries a nivell de seguretat i s’han solucionat els degotalls que afectaven a algunes de les aules de l’edifici. “Hem donat seguretat a l’edifici i a la plaça i ara estem canviant les butaques del teatre”, apuntava Carmona.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?