Les obres de Can Xarau aturen l’activitat esportiva del pavelló

1990ac324e26b7e716caf3c87ed6c195

La previsió del consistori és que la remodelació estigui acabada al febrer de 2018

El Pavelló de Can Xarau romandrà sis mesos fora de servei a causa de les obres de millora que van començar el passat mes d’agost. La fase principal, que ja està en marxa, consisteix en la substitució del sostre i la coberta de l’edifici. Per una altra banda, s’habilitarà una sala de reunions d’ús públic, s’adequarà l’espai de bar-cafeteria i es preveu aconseguir més estalvi energètic i llum natural.

Tot i que l’ajuntament assegura que no hi ha un risc imminent a causa del fibrociment de les plaques, fonts municipals detallen que l’actuació a Can Xarau “ve derivada de l’estat del sostre”. Ara per ara, l’empresa Món Vertical, encarregada de les obres, ha començat a retirar les plaques de la coberta i la previsió és que la remodelació estigui acabada al mes de febrer de 2018.

Inici de temporada fora de casa

El període de remodelació del pavelló ha obligat a modificar l’activitat del complex esportiu. Una de les parts més afectades és el Cerdanyola CH, que haurà de disputar els partits com a local en altres pistes. Els equips de la base s’ubicaran a les pistes exteriors del CEM Can Xarau, que també s’estan adequant per la pràctica de l’hoquei patins, i el sènior masculí ho farà a la boina.

El conjunt que més distància s’ha de desplaçar és el sènior femení que disputa l’Ok Lliga. L’equip entrenarà i jugarà a la pista del SEK Catalunya a La Garriga perquè la normativa de la competició requereix competir en un pavelló tancat. “Des del punt de vista del rendiment, confiem en què no suposi un problema. Només patim per perdre el suport de l’afició perquè és complicat que la gent es pugui desplaçar”, explica en Paco Martín, membre de la junta del Cerdanyola CH. L’objectiu del club era que les obres afectessin el menys possible el calendari de competicions però celebren la resposta de l’ajuntament davant la incomoditat que genera la situació: “Tenen bona disposició i ens van oferir un autocar per desplaçar a les jugadores però la majoria són de fora de la ciutat i preferim que guardin els diners per altres qüestions”, senyala Martín.
Inversió de 1.372.996 euros

“La ciutat arrossega mancances en els equipaments a les quals hi estem donant resposta amb actuacions com aquestes”, destaca l’alcalde Carles Escolà. La remodelació del pavelló de Can Xarau suposa una inversió de 1.372.996,73€ dins dels 27 milions d’euros del Pla d’Inversions 2017-2019 previst pel govern municipal. En el mateix marc d’actualització d’infraestructures, aquest agost també han començat els treballs d’impermeabilització del terra de les parades de peix del mercat de Serraperera. – MG

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?