Les obres a l’antic camp de Santa Anna començaran en breu

556202461533c16857a46ed5bfb7c21c

La ciutat recuperarà l’antic camp de futbol Santa Anna, que es convertirà en un espai obert amb diverses zones de jocs. Les obres de remodelació començaran a principis de lluny i s’allargaran durant 12 setmanes. Es tracta d’unes obres que contemplen l’enderroc dels tancaments perimetrals existents, les graderies, l’edifici dels vestidors, la marquesina i els fonaments de totes aquestes estructures. Posteriorment, s’acondicionarà el perímetre mitjançant peces d’urbanització i un espai de transició a base de dunes ajardinades. També s’adequarà un espai que ampliarà l’aparcament provisional de cotxes a la zona de l’antic escorxador. A la part interior, ocupada actualment per l’antic camp de futbol, es crearan diverses zones de jocs. L’enllumenat públic també s’adequarà i es farà reaprofitant i recol·locant els elements existents per tal d’economitzar despeses.

L’import de les obres és de 251.078,36 euros, el 50% del qual està finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?