Les mascaretes i guants d’un sol ús s’han de llençar al contenidor del rebuig

1aa2f7441c2e1e8ce1ae43bf58de9bfa

Les mascaretes i els guants d’un sol ús han passat a formar part dels nous residus que es produeixen aquests dies a les cases de Cerdanyola. Malauradament els darrers dies s’han vist molts d’aquests residus abandonats al carrer, llençats al terra o al contenidor que no correspon. Davant aquesta situació, Residus Vallès recorda la importància de fer una bona gestió d’aquests residus, tant per seguretat sanitària com per garantir-ne el seu òptim tractament.

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental recorda la necessitat de dipositar tant els guants d’un sol ús com les mascaretes d’un sol ús al contenidor del rebuig. No es recomana llençar-les a la paperera ja que poden volar amb el vent i dipositar-se al terra. Pel que fa als envasos de les solucions hidroalcohòliques, un altre nou residu que es genera durant aquesta pandèmia, es remarca que cal llençar-los al contenidor groc.

La recollida especial de residus ja arriba a 77 residències de gent gran de 16 municipis del Vallès Occidental

el nou servei de recollida específica de residus a les residències de gent gran de la comarca ja arriba a 77 residències de 16 municipis del Vallès Occidental. Els residus d’aquests equipaments es recullen i tracten de forma separada a la resta de residus municipals gràcies a l’establiment de tres noves rutes de recollida que s’han organitzat per tota la comarca des de Residus Vallès i en col·laboració amb els ajuntaments.

La recollida es realitza als municipis de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Matadepera, Montcada i Reixac, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?