Les impressores 3D del Casal de Joves fabricaran mascaretes de protecció per als hospitals

a121e39f639f5564abd14d939cc78407

Cerdanyola continua mostrant la seva solidaritat i responsabilitat amb la situació excepcional que vivim. Les impressores 3D del Casal de Joves Altimira van deixar ahir l’equipament del passeig del Pont per sumar-se a la iniciativa de l’Associació EsplaiTech amb la col·laboració de l’institut Forat del Vent per fabricar material de protecció amb destinació als hospitals i els centres d’atenció que atenen la crisi de la Covid-19. La cessió de les màquines va anar acompanyada dels materials plàstics que les màquines empren per a fabricar les proteccions. La integració de les impressores 3D del Casal de Joves incrementarà la capacitat del centre per fabricar mascaretes de protecció.

Les primeres mascaretes fabricades a Cerdanyola del Vallès amb impressores 3D de l’institut Forat del Vent i la col·laboració de veïnat de Barberà del Vallès i de l’establiment Abacus de Sabadell ja han arribat a l’Hospital Parc Taulí. El personal de la 9ª planta de l’hospital, agraïa amb una foto col·lectiva el suport i les proteccions cerdanyolenques.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?