Les havaneres tornen a la plaça Abat Oliba

WhatsApp Image 2023-07-07 at 15.07.52

Les Anxovetes i Son de l’Havana seran els protagonistes de la Nit d’Havaneres de la ciutat, tot un esdeveniment esperat per la ciutadania que marca l’arribada de l’estiu a la ciutat. Es farà el divendres 7 de juliol, a partir de les 22 h i a la plaça de l’Abat Oliba. Les havaneres es combinaran amb el tradicional cremat de rom, preparat a lloc i que es distribuirà de franc a les persones assistents que el vulguin degustar.

Les Anxovetes

Les Anxovetes són un grup d’havaneres nascut l’estiu del 2013 a Girona. Cantat íntegrament en femení, i està format per Tona Gafarot (veu greu), Montse Ferrermoner (veu aguda/mitja) i Marta Pérez (veu aguda/mitja). Els seitons, fidels acompanyants de Les Anxovetes, són el contrabaixista Xevi Pasqual, el guitarrista Salva Gallego i el tècnic de so Xevi Salvatella. Ofereixin un repertori d’havaneres clàssic i tradicional. Canten amb frescor i sinceritat, assaborint cada tema.

Son de l’Havana

Son de l’Havana és un quartet format per: Josep Lluis Blázquez (tenor i veu), Llorenç Fernández (guitarra i veu, líder i cantant de l’orquestra la Chatta, ex cantant de la orquestra La Meravella), Oriol Roca , (cors i contrabaixista de jazz, cobla i mediterrani), i José M. Olaya, (acordió d’Ingrid Morral i Terra Blava i altres).

Músics amb molts anys d’experiència dins del món de la música en general i amants del gènere de l’havanera, han creat aquesta formació per fer havaneres, rumba, música catalana d’autor, balades, valsets mariners, son cubà, tango i bolero, etc… un repertori variat i d’extraordinària qualitat ple de matisos nous, fusió en ritmes i harmonies.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?