Les escoles bressol municipals reobriran l’1 de juliol

79b97955b8731b521a435e9c32b1911f_L

El ple ordinari de juny va aprovar per unanimitat la reobertura de les tres escoles bressol municipals de Cerdanyola. Actualment han estat una seixantena de famílies les que han confirmat l’assistència dels seus infants a les diferents escoles bressol municipals -Cordelles, Montflorit i Turonet- a partir de l’1 de juliol.

Les escoles bressol municipals estaven tancades des del 13 de març quan es va prohibir l’obertura dels centres educatius com a mesura de prevenció de la propagació del coronavirus. El passat 7 de maig, el ple, en sessió extraordinària, va aprovar la suspensió del contracte de gestió a les escoles bressol municipals com a mesura per evitar un ERTO per part de les empreses concessionàries. El 20 de maig, el Departament d’Educació de la Generalitat va publicar les instruccions que marcaven el Pla d’Obertura dels Centres Educatius però des de l’Ajuntament de Cerdanyola es va considerar que aquest pla no garantia el projecte educatiu ni els criteris pedagògics de les escoles bressol municipals locals i va decidir mantenir-les tancades. Ara, i amb el darrer canvi de criteris per part de la Generalitat, el regidor d’Educació, David González, explica que “les noves mesures són realistes i tenen en compte la situació particular dels centres educatius de 0 a 3 anys” i afegeix que “després d’una valoració tècnica considerem que es garanteix el benestar físic, psicològic i de salut dels infants així com el dels propis treballadors/es”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?