Les botigues sortiran al carrer el 6 d’octubre

1d199d462017bbd5dcb9d16235a6c9e3

El Firestoc ha trobat el relleu en una activitat que coincidirà amb el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola

Comerciants i Ajuntament fa temps que buscaven un relleu per al Firestoc i per fi l’han trobat. El consistori organitzarà el dissabte 6 d’octubre la jornada ‘El comerç es viu, les botigues surten al carrer’ amb l’objectiu que la ciutadania conegui i interactuï amb els comerços locals.

Els comerços participants prepararan accions com sortir amb mostradors davant dels seus establiments presentant el que ofereixen i proposaran tallers i altres activitats lúdiques per qui els visiti. Aquestes accions es complementaran amb les activitats que organitzarà l’Ajuntament, que consistiran en propostes lúdiques i cercaviles de músics pels carrers. A més, com que ‘El comerç és viu’ coincidirà amb el 28è Festival Blues de Cerdanyola les activitats d’animació i la música al carrer connectaran amb el festival i les seves músiques.

Els comerços de la ciutat que vulguin participar a la jornada El comerç es viu han d’inscriure’s accedint al formulari bit.ly/6octubrecdv També poden adreçar-se al telèfon 667 582 139 i al mail comerc@cerdanyola.cat. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?