Les 12 cooperatives escolars es presenten oficialment

WhatsApp Image 2022-12-07 at 08.59.17(2)
Foto de família de les cooperatives escolars 2022-23 / F. Ajuntament

Les dotze cooperatives escolars de cinquè de primària d’aquest curs s’han aplegat al teatre de l’Ateneu per presentar el seu projecte a la ciutat. Les escoles Carles Buïgas (QuinArt), Collserola (Sota el Mar), Les Fontetes (Fontecoop), Serraparera (25 artistes fent pinya, Creativity Craft), Xarau (Un món cooperatiu, 5thTiva), La Sínia (Ecoojis, Pix4ART i Cool Craft) i Saltells (Petits artesans, Tot a mà) són les que participen aquest any a en el projecte Cultura Emprenedora a l’Escola. Un total de 268 infants de 5è de primària, gairebé el 70% de l’alumnat de les escoles públiques de Cerdanyola, participen  en el projecte.

Programa amb el suport de la Diputació de Barcelona

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Carlos Cordón, la regidora de Promoció Econòmica, Treball, Comerç i Ocupació, Carme Arché, i el regidor d’Educació, David González.  La regidora Carme Arché ha agraït a les escoles el compromís amb el projecte, que coordinen els serveis de Promoció Econòmica i d’Educació de l’Ajuntament, però que no es podria fer sense el suport de la Diputació de Barcelona.  Ha animat els infants a passar-s’ho molt bé en el treball que faran al voltant de les cooperatives al llarg del curs. Seguidament, han pujat a l’escenari dos representants de cada cooperativa, que s’han presentat,  han explicat el nom que han triat, perquè volen ser una cooperativa, en quin punt del projecte es troben i quins són els passos que faran d’aquí a final de curs. L’alcalde ha tancat l’acte tot recordant a l’alumnat que són la promoció que, a causa de la pandèmia, no van poder fer moltes de les activitats, entre elles la visita a l’ajuntament dins del Cerdanyola Educa, i els ha encoratjat a treballar en les seves cooperatives. Els ha recordat també que es tornaran a veure aviat, amb la visita a les cooperatives per al lliurament del NIF, al mes de maig, en el mercat de cooperatives, i al mes de juny en l’acte de tancament.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?