Léon a la terra dels homes, un cant als valors humans que passa pel teatre Ateneu

WhatsApp Image 2022-12-07 at 09.00.07

A través de la relectura de l’obra d’Antoine de Saint-Exupéry, l’obra que es veurà al Teatre Ateneu (16 de desembre, 20 h) posa en el valor de l’amistat en temps d’individualisme, de la importància de la responsabilitat personal amb el que ens és proper i dels vincles afectius entre les persones.

L’espectacle recull l’esperit de l’autor i juga amb ell a fer possible que les paraules del seu personatge universal, creat durant la Segona Guerra Mundial, siguin dites en el nostre present per algú molt més vell, però igualment net, ingenu, fràgil i tossut. Algú que podria respondre a la personalitat de Léon Werth, el seu gran amic. Un antic combatent de la Primera Gran Guerra que va ser perseguit pels nazis a França, mentre l’autor escrivia El Petit Príncep als Estats Units.

La dramatúrgia i direcció de l’obra és de Maria Pla. Hi actuen Miquel Gelabert, fent el paper de Léon, i Òscar Intente, com a Aviador. És seva també la idea del personatge de Léon. L’obra es va estrenar l’any 2021 al Teatre Alegria de Terrassa. Actualment està fent una gira que la portarà al Teatre Ateneu de Cerdanyola del Vallès, en el marc de la programació professional de la sala cerdanyolenca.

Les entrades per assistir a la representació de Léon a la terra dels homes (16 de desembre, 20h, Teatre Ateneu) es compren per Internet, a l’adreça www.cerdanyola.cat/teatre El preu és de 18 euros en taquilla; 13 euros entrada anticipada; joves, estudiants i pensionistes, 10 euros. 1 euro menys al web.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?