L’Entesa pel Debat Constituent proposa el debat ‘La gestió del territori i els recursos a Catalunya’

social-media-2457842_1920

Un cop obert el procés de registre a Debat Constituent, s’inicia la fase participativa que ens ha de permetre opinar sobre quins han de ser els fonaments de les normes de convivència de la Catalunya del futur. Amb aquesta finalitat, dilluns 7 de juny (19 hores), l’Entesa pel Debat Constituent de Cerdanyola organitza el debat ‘La gestió del territori i els recursos a Catalunya’ a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

Els aspectes principals del debat es plantejaran des d’una taula on hi participaran Joan Carles Sallas, president de l’ADENC (Associació per la Defensa i l’Estudi de la Natura), Joan Manuel Soriano, professor de geografia de la UAB i Ramon Puig, soci de SomESS (Economia Social i Solidària).

L’acte l’organitzen l’Entesa de Cerdanyola pel Debat Constituent, l’ANC, les entitats locals de defensa del medi ambient REFEM, ADENC i Plataforma Cerdanyola sense abocadors, amb la col·laboració de l’entitat SomESS Cerdanyola i el Centre Excursionista de Muntanya. L’acte és obert a tothom i no cal inscripció prèvia, tot i que l’aforament és limitat per les mesures de prevenció contra la COVID-19.

L’objectiu final és convidar la ciutadania a respondre les preguntes que es plantegen a l’àmbit 6è de l’enquesta del Debat Constituent, dedicat al territori, recursos naturals, sectors estratègics i empreses públiques.

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?