L’Entesa Local pel Debat Constituent inicia activitats a Cerdanyola

66759481_498069834321171_584967682357460992_o

L’Entesa pel DEBAT CONSTITUENT i l’ANC de Cerdanyola van organitzar un col.loqui telemàtic obert a la ciutadania  amb l’objectiu de donar a conèixer el Debat Constituent i les seves fites actuals. Durant l’acte s’ha dialogat sobre quin model de democràcia volem  i com la  ciutadania incideix en la presa de decisions polítiques.

Les Enteses s’auto-organitzen amb les persones i associacions que vulguin formar-ne part i tenen la funció de coordinar i dinamitzar el Debat Constituent al seu territori. El Debat Constituent  és un procés participatiu transversal, inclusiu i plural per establir les bases constitucionals per al futur polític de Catalunya. En aquest moment, a través de la xarxa territorial d’ Enteses Locals, s’està impulsant el debat i difonent la www.debatconstituent.cat que, mitjançant el qüestionari, recollirà  l’opinió de  la ciutadania  sobre quines haurien de ser les normes, els valors i els principis pels quals s’hauria  de regir el nostre país.  Finalitzada aquesta fase,  el Fòrum Cívic i Social farà la síntesi dels resultats.  Els donarà a conèixer a la ciutadania  i els presentarà al Parlament i al Govern de Catalunya.

D’altra banda, l’Entesa pel Debat Constituent de Cerdanyola i les entitats locals CRAC, GREC, La Constància i AFOCER van organitzar un altre col.loqui telemàtic, aquest cop sobre Patrimoni i elements constituents, com a primera activitat de l’Entesa de Cerdanyola.

L’objectiu dels debats és informar sobre els diferents temes del qüestionari i generar la pròpia opinió  compartint idees, pros i contres, expressant cadascú els seus punts de vista i presa de consciència per, finalment, convidar tothom que visqui a Catalunya a respondre els temes del qüestionari pel Debat Constituent. Més informació a www.debatconstituent.cat i a entesadccerdanyola@gmail.com

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?