L’enllumenat nadalenc s’encendrà divendres vinent

arbre

El Nadal s’apropa i tot i que enguany les festes s’hauran de celebrar de manera diferent per les mesures preventives davant la COVID-19, Cerdanyola es vestirà de Nadal per mantenir l’esperit d’aquestes dates als carrers de la ciutat. L’encesa de les llums de Nadal s’avança uns dies a les dates habituals i tindrà lloc el divendres 27 de novembre, a les 18h. L’acte consistirà en un muntatge de so i llums projectat a la façana de Consistori i que serà retransmès en directe a través de la pàgina Facebook de l’Ajuntament

Les llums tornaran a lluir a les places Abat Oliba, Constitució, Pla de les Alzines i Estatut, als carrers Reis, Santa Anna, Foment, Francesc Layret, Sant Martí, Sant Ramon i Sant Antoni, a les avingudes Catalunya, Primavera, Espanya i Canaletes i al passeig Cordelles. A més, aquest any s’il·luminarà la carretera de Barcelona i el carrer de Santa Marcel·lina.

També s’instal·laran arbres de Nadal il·luminats a les places Josep Viladomat (antiga biblioteca) i Francesc Layret (davant de l’Ajuntament) i s’il·luminaran les façanes de la Biblioteca Central, l’Ajuntament, el Museu d’Art i el Mercat Serraperera.

A partir del mateix divendres 27 de novembre, hi haurà instal·lats a diferents punts de la ciutat espais màgics de llum i personatges nadalencs. Les persones que els trobin i vulguin podran fotografiar-se en ells.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?