L’encesa de llums donarà el tret de sortida al Nadal

WhatsApp Image 2023-12-01 at 08.18.46(2)

Com ja és habitual, el tret de sortida del Nadal a Cerdanyola serà un any més l’acte d’encesa de llums. Així, aquest divendres a la plaça Abat Oliba  a partir de les 17h hi haurà dos pintacares, xocolatada i el concert de Golden Beat amb polseres xylobands per al públic. L’acte també comptarà amb la presentació de la nova Fada Alba, que s’ha actualitzat per donar-li una imatge més infantil com ambaixadora de la ciutat del coneixement. A les 18.30 hores serà el moment de l’encesa de llums.

Enguany s’han posat llums als principals carrers de la ciutat intentant que cada barri tingui algun carrer il·luminat. A les places més transitades s’han instal·lat elements decoratius. També s’han decorat edificis municipals del centre de la ciutat com l’Ajuntament, el pavelló Can Xarau-Paco Arpide, el PEM Guiera, la Biblioteca, el MAC, l’Ateneu i els centres cívics Banús, Serraparera i Fontetes).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?