L’edifici Casa-Fàbrica de Natura Bissé, nominada als Premis Mies van der Rohe

WhatsApp Image 2023-10-16 at 12.50.07

La Casa-Fàbrica de Natura Bissé, ubicada al Parc de l’Alba, és candidata als premis Mies van der Rohe 2024. La nova Biblioteca García Mázquez, la Casa Seat, i el rehabilitat edifici Casa Tarrago-La Carbonera, a Barcelona, són tres dels projectes que, juntament amb set catalans més i dinou més de la resta de l’estat, han estat nominats per al Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea/Premis Mies van der Rohe 2024.

Entre els nominats també hi ha l’edifici d’ús residencial del carrer Llacuna de Barcelona; un segon edifici rehabilitat al barri barceloní del Poblenou; l’ampliació d’un habitatge a Sant Cugat del Vallès; un altre de 40 habitatges socials de Sant Feliu de Llobregat; els habitatges socials 1737 de Gavà, i el Centre Social El Resel de Reus (Baix Camp).

En concret, la Comissió Europea i la Fundació Mies van der Rohe ha seleccionat 362 obres en 38 països diferents, 29 en el conjunt de l’estat espanyol. Ara el jurat, presidit pel francès Fréderic Druot, haurà de fer una preselecció de 40 finalistes, que s’anunciaran el pròxim gener. A l’abril de 2024 es comunicaran els guanyadors, que seran distingits com a millors obres construïdes a Europa entre abril de 2021 i maig de 2023.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?