Lectures màgiques de Nadal sobre rodes a la pista d’hoquei de la Biblioteca Central

lecturessobrerodes

La màgia nadalenca arribarà sobre rodes a la ciutat el dissabte 12 de desembre quan caravanes i altres andròmines amb rodes s’instal·laran a la pista d’hoquei de darrere la Biblioteca Central. Hi seran des de les 11 h fins a les 14 h i des de les 17:30 a les 19.30h fent gaudir als infants i a les famílies amb les històries més divertides i interessants. Serà tot un dia ple de contes, jocs, cançons i molt més que transportaran a les persones que assisteixin a l’ambient nadalenc.

Hi haurà El Rodacontes d’en Jordi Tonietti, la caravana Els mals endreços, Puck la caravana de cinema, Gelicadabra i…  d’altres, que sorprendran a tothom!

Activat el web de reserva d’entrades

Per participar en les Lectures màgiques de Nadal sobre rodes és necessari fer la inscripció prèvia a la web de reserva d’entrades

Un cop confirmada la inscripció i per a gaudir d’aquesta activitat, caldrà portar la mascareta i seguir totes les indicacions que estableixi l’organització, seguint les directrius de les autoritats sanitàries.

L’activitat Lectures màgiques de Nadal sobre rodes és un esdeveniment en el marc de Pla director de lectura, pel foment de la lectura per un públic infantil. Hi participen les llibreries locals Èfora, Lilliput i El Ruc Savi.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?