‘Lectura i presó’, mostra fotogràfica al Mercat de Fontetes

53af0161bdcf4c892c691e5fb176523b_L

El Mercat Municipal de Fontetes acull l’exposició fotogràfica Lectura i Presó, promoguda de forma conjunta entre l’AFOCER i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. El conjunt de 32 fotografies són les obres finalistes dels concursos fotogràfics anuals que es celebren a les presons catalanes Lectura i Presó corresponents al 2018 i 2019. L’exposició es podrà visitar del 14 al 29 de juliol i la inauguració tindrà lloc el 17 de juliol a les 12 hores.

Totes les fotografies que s’exposen han estat realitzades per persones internes a centres penitenciaris de Catalunya i pel personal que treballa amb ells en els tallers artístics i les biblioteques. Per a l’associació AFOCER, entitat pionera en la realització d’exposicions a les presons catalanes, aquest és un nou precedent. Amb l’exposició ‘Lectura i presó’, l’entitat vol mostrar una realitat poc coneguda per a la ciutadania en general.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?