L’avantprojecte de la II fase de reurbanització de Les Fontetes es presentarà virtualment el 10 de març

renderfontetesnoti

Després de la remodelació del carrer i de la plaça de Goya, la següent actuació prevista es durà a terme a la ronda del Guinardó i plaça del Doctor Moragas L’avantprojecte serà presentat al veïnat el dimecres 10 de març a les 18:30h en una xerrada informativa que es durà a terme a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament de Cerdanyola. A l’acte online participarà l’alcalde Carlos Cordón, la regidora de Planificació Urbanística, Activitats i Obres Públiques, Eulàlia Mimó, i l’arquitecte encarregat del projecte.

La segona fase de reurbanització del barri afectarà a la ronda del Guinardó i a la plaça del Doctor Moragas. La ronda del Guinardó es planteja com un carrer de prioritat per a vianants amb secció única mentre que per a la plaça del Doctor Moragas es planteja una plataforma única a cota de l’edificació inferior alhora que es planteja l’eliminació de les jardineres perimetrals per millorar l’accessibilitat. Aquestes dues actuacions seran explicades de forma detallada a la xerrada informativa, durant la qual les persones assistents també podran realitzar preguntes i aportacions.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?