Laura Méndez i Gisela Sánchez jugaran amb la selecció catalana de bàsquet

464b3f74fd6601955ccb022f610c3111

Per primera vegada en la seva història el Club Bàsquet Femení Cerdanyola aportarà dues jugadores a les files de la selecció catalana. Laura Méndez jugarà a Zaragoza el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques infantil i Gisela Sánchez ha estat escollida entre les 12 jugadores de categoria mini que defensaran la samarreta en el proper Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà a San Fernando (Cádiz).

Méndez, jugadora de l’infantil del Club Bàsquet Femení Cerdanyola, ja va disputar fa dues temporades  el Campionat d’Espanya en categoria mini i va portar la medalla d’or cap a Cerdanyola. Ara, estarà sota les ordres de Lluís Biosca.

D’altra banda, Sánchez forma part del grup dirigit per Enric González. La cerdanyolenca disputarà el Campionat d’Espanya del 28 de març a l’1 d’abril de 2015.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?