Laura Méndez, convocada amb la selecció espanyola U18
LauraMendez

3bbd7eba6b043fd8a3819fa2bb9dd9c9

La carrera de la jove cerdanyolenca Laura Méndez continua avançant a gran velocitat. La fins ara jugadora del CBF Cerdanyola ha fitxat per la Universitat de San Francisco (Califòrnia) i ha estat convocada amb la selecció espanyola U18 per preparar el campionat europeu que es disputarà a Bòsnia Herzegovina a partir del 6 de juliol.

En aquests moments Méndez està concentrada a Azuqueca de Henares (Guadalajara), on la selecció de Lino López disputarà un torneig de preparació el 21, 22 i 23 de juny contra les seleccions de Rússia, Sèrbia i Alemanya. El 26 i 27 de juny el combinat estatal disputarà a Alemanya dos torneigs amistosos i clourà la preparació per a la cita continental amb un amistós davant la selecció U19 femenina el 4 de juliol.

LA CONVOCATÒRIA
A més de la base cerdanyolenca, la convocatòria la completen Estel Puigross (Segle XXI), Mama Dembele (Segle XXI), Laia Lamana (Snatt’s Sant Adrià), Begoña de Santiago (Movistar Estudiantes), Cristina Mato (Movistar Estudiantes), Helena Pueyo (Segle XXI), Carmen Villalobos (Segle XXI), Julia Soler (Citylift Girona), Anna Gamarra (Segle XXI), Raquel Carrera (RC Celta Zorka), Marta Suárez (Segle XXI), Marta García (Segle XXI), Paula Fraile (Segle XXI) i Nerea Hermoso (Segle XXI).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?