Laura Borràs: “La feina ben feta donarà fruits, malgrat els resultats del 28-M”

borras

“Sense els Ajuntaments tampoc no serà possible la independència de Catalunya, l’1-O vam veure que la força del municipalisme també estava al servei del país”, assegurava la presidenta de Junts per catalunya, Laurà Borràs, en l’acte que tancava la campanya electoral de Junts als jardins de Ca n’Ortadó. A més, Borràs es mostrava convençuda que malgrat els resultats del 28-M “la feina ben feta donarà fruits”.

I en el final de campanya, l’alcaldable Joan Sánchez defensava Junts com el vot útil: “Amb un sol regidor hem fet política útil i hem posat sobre la taula projectes de valor afegit”.

“Qui legitima l’espoli fiscal? El PSC. Qui és imcompetent? ERC”, apuntava Aleix Sarri, membre de l’executiva nacional de Junts per Catalunya, per posar en valor Junts com a l’única alternativa a aquests partits. “Espero que el 28-M tinguem molts alcaldes amb visió de país”, desitjava Sarri. Precisament l’exalcalde i també membre de l’executiva nacional de Junts per Catalunya, Antoni Morral, afirmava que Junts està construint un projecte de país a cada localitat. “El país necessita un projecte propi que no té en aquests moments”, apuntava. en aquest sentit, explicava que “el 28-M serà un nou punt de partida per seguir construint el nostre projecte de país”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?