L’Audiència Ciutadana tornarà virtualment al ple municipal del proper dijous

imatge_np_plenillo

El ple municipal d’octubre recuperarà l’Audiència Ciutadana, que es va deixar de fer com a conseqüència de les mesures adoptades per prevenir la propagació de la COVID19. El ple d’octubre, que se celebrarà el dijous 29 a les 17h, i l’Audiència Ciutadana -16 hores) es realitzaran virtualment. Les persones que vulguin intervenir a l’Audiència Ciutadana ho han de sol·licitar, com sempre, mitjançant una instància que han de registrar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. La instància es pot registrar presencialment demanant cita prèvia (al web o al telèfon 93 580 88 88) o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. És més recomanable la opció electrònica per evitar desplaçaments.

Les persones que vulguin participar i hagin presentat la instància hauran de tenir un dispositiu (pc, portàtil, tauleta o mòbil) i l’aplicació de vídeo conferències ‘Cisco Webex Meeting’. Des del departament de Tecnologies i Sistemes d’Informació es contactarà amb les persones que prèviament hagin sol·licitat participar al plenillo per comprovar les connexions i explicar de forma personalitzada com funciona el sistema.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?