L’Ateneu proposa una àmplia oferta de formació artística

IMG_20200517_074639

L’oferta de l’Escola d’Arts de l’Ateneu per al curs 2022-2023 serà àmplia i variada en tots els àmbits d’actuació. S’han dissenyat cursos i activitats pensats perquè tothom, des d’infants, passant per joves i persones adultes puguin fer activitats de lleure i formatives al llarg de la setmana d’octubre a juny.

L’Escola d’Arts Plàstiques proposa tallers i cursos per a infants i joves. També ofereix Joc en família per a infants de P3 i P4 acompanyats d’un adult. L’oferta es complementa amb tallers que aglutinen una gran varietat de tècniques adreçades, principalment, a les persones adultes, com ara l’acrílic, pintura a l’oli, pintura a l’acrílic, l’escultura, la ceràmica, el dibuix al natural amb model, el gravat i l’estampació, la joieria, l’art tèxtil, tapís, nusos i arpilleres i arts decoratives. L’Aula de teatre contempla cursos de diferents nivells per a infants i adults. Des de propostes per representar contes, treballar l’expressió dramàtica, el circ infantil i diversos graus de teatre. L’Escola de Dansa ofereix diferents nivells de dansa creativa, clàssica ballet i jazz adults. El període lectiu vinent se seguirà fent el curs de microgimnàstica basat en el mètode de teràpia corporal que té com a base l’estirament i el desbloqueig de la cadena muscular posterior.

Com inscriure’s?

El període per a fer les inscripcions als cursos i tallers de l’Ateneu 2022-23 romandrà actiu, en una primera fase, fins al 15 de juliol. Posteriorment funcionarà del 29 d’agost al 15 de setembre. A partir d’aquesta data només es podran formalitzar les inscripcions per a grups i matèries amb places disponibles. Per formalitzar-les inscripcions caldrà obtenir el full de sol·licitud d’inscripció i el llistat de cursos a l’OAC, la recepció de l’Ateneu o la seu electrònica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Cal emplenar-lo amb les dades que se sol·liciten i presentar-lo al registre municipal. Es pot fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana demanant cita prèvia o telemàticament a la Seu Electrònica del web municipal (cal disposar de signatura electrònica). Es tramitaran les sol·licituds per estricte ordre d’arribada i es comunicarà la confirmació o denegació de la inscripció en funció del nombre de places disponibles en cada cas.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?