L’Ateneu proposa un estiu d’art per a infants i adults

activitats_estiu_ateneu_np

L’Escola d’Arts de l’Ateneu proposa un estiu creatiu per a infants i adults. Les inscripcions ja es poden tramitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o telemàticament. En totes les activitats s’aplicaran les mesures antiCOVID que dictin les autoritats sanitàries.

INFANTS

En el cas de les menudes i els menuts se’ls proposa integrar-se al PLANET.ART. Es tracta d’una patrulla art-ecològica que ajudarà a la terra que «està una mica enfadadota» perquè «la tenim bruta, fumada, escalfada i força avorrida d’aquests humans que no se l’estimen ni la respecten prou». A través de la dansa, la plàstica, el teatre i el circ els infants treballaran per recuperar la terra. L’activitat es farà del 28 de juny al 2 de juliol, de 9 a 13 h. Es faran 3 grups d’infants per edats de P5 i 1r, 2n, 3r i 4t i 5è i 6è. Les places són limitades i es limitaran a 6 alumnes per grup. Tota la informació, documents i com inscriure’s a https://www.cerdanyola.cat/cultura/planetart-estiu-2021

ADULTS

Els monogràfics d’estiu per a adults abasten diversos camps de les arts plàstiques. En l’apartat de ceràmica s’oferirà un Intensiu de torn, a càrrec de Xus Montoya. Pel que fa a les tècniques pictòriques Mercè Martínez proposa Elaboració d’un haiku visual. Pintura japonesa. Susana Aranda impartirà els cursos intensius d’Aquarel·la digital i Tècniques mixtes amb llapis de colors. Marutxi Beaumont proposa els monogràfics La natura com a font d’inspiració i Estampació botànica sobre paper (Ecoprint). I Natàlia Navarro dirigirà les propostes Il·lustració amb nogalina i Paisatges urbans de Cerdanyola. Pel que fa a l’art tèxtil Marutxi Beaumont presenta els cursos Brodat tradicional Sashiko, Tapís en petit format i Brodat contemporani. Mercè Martínez proposa el monogràfic Estampació i serigrafia artística.Tota la informació, documents i com inscriure’s a https://www.cerdanyola.cat/cultura/monografics-estiu-2021-adults.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?