L’Ateneu inicia el curs 2020-2021 amb una àmplia oferta formativa

albert_durero2

L’Ateneu ha obert les portes a les persones que vulguin formar-se en el seu temps de lleure. La proposta formativa municipal contempla 40 matèries en diversos nivells, organitzades en 77 grups classe i diversos horaris per a facilitar que en gaudeixi la ciutadania, sigui en activitats presencials o en línia, a través d’Internet.

Diverses activitats encara tenen places obertes perquè qui vulgui, s’hi inscrigui: Tècniques artístiques decoratives, Pintura a l’oli, Dibuix del natural amb model, Tècniques aquoses, Art tèxtil, Escultura, Joieria, Estampació i gravat, Acrílic, Representem contes, Ballet, Jazz (ball), Contemporani i Teatre adults.

S’afegeix a l’oferta formativa el curs Iniciació a la Il·lustració botànica (codi M066) que es farà presencialment a l’Ateneu els dimarts de 19,30 a 21,30 h. Aquest curs es dedica a l’art de representar la morfologia, és a dir, la forma, el color i els detalls de les diferents espècies de plantes. S’observaran i estudiaran del natural les flors i les plantes i es realitzaran treballs a llapis i aquarel·la.  Es coneixeran diferents il·lustradors botànics al llarg de la història.

L’oferta formativa compta amb la novetat d’un curs de Microgimnàstica online (codi AA132).

Inscriure’s

Per a formalitzar les inscripcions als cursos i tallers de l’Ateneu cal obtenir el full de sol·licitud d’inscripció i el llistat de cursos a l’OAC o bé a la seu electrònica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Cal emplenar-lo amb les dades que se sol·liciten i presentar-lo al registre municipal. Es pot fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o telemàticament a la Seu Electrònica del web municipal (cal disposar de signatura electrònica). L’Escola d’Arts de l’Ateneu tramitarà les sol·licituds per estricte ordre d’arribada i comunicarà la confirmació o denegació de la inscripció en funció del nombre de places disponibles en cada cas. La comunicació es realitzarà per correu electrònic o telèfon a la persona interessada. Es matricularà durant aquests dies mentre hi hagi places al curs que es vol fer durant el 2020-2021. Un cop iniciat el curs, es podran realitzar noves inscripcions sempre que hi hagi disponibilitat de places en els cursos sol·licitats.

Més informació de la inscripció a les activitats i cursos de l’Ateneu

Llibretó dels cursos i tallers de l’Ateneu 2020-21

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?